Tarieven

Contact

Onze behandelingen

De behandelingen worden allemaal  bij ons in de praktijk uitgevoerd. Vooraf is het wel fijn om te weten wat elke behandeling nu precies inhoudt. Daarom hebben we bij iedere behandeling een duidelijke omschrijving geplaatst zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Medisch pedicure

Screening op

risicofactoren

Nagelbeugel of

reparatie

Ortheses

LCN French pedicure

Producten die wij gebruiken tijdens de behandelingen

 

Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van de Bepanthen en Gehwol verzorgingsproducten. De Bepanthen en Gehwol producten ondersteunen het natuurlijke herstelproces van de huid en zorgen dat uw voeten weer fijn aanvoelen.

 

Kwetsbare huidplekken, schrale of zeer droge huid?

Bepanthen Zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol dat diep doordringt in de huid. Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt zo geholpen. Door aanvulling te geven op natuurlijke huidvetten legt Bepanthen tevens een beschermende laag op de huid.
De vette Bepanthen zalf is bijzonder geschikt voor de verzorging van kwetsbare huidplekken, schrale, zeer droge plekjes en kleine kloofjes, bijvoorbeeld op voeten, hielen, vingers of op de ellebogen.

Het belang van voetverzorging

Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit. Gehwol staat aan de basis van een goede voetverzorging.

Een andere cosmetische behandeling? Bezoekt u dan de website van Salonnerie

 

Naar Salonnerie.nl  >

MPZ Medisch pedicure Zegge

O.L. Vrouwestraat 163
4735 AC Zegge

 


0165 - 54 28 17
salonnerie@home.nl

Wordt uw voetbehandeling vergoed?

Bekijk de vergoeding van uw zorgverzekeraar

> CZ

> VGZ

> Univé

> Zilverenkruis achmea

ProVoet erkend lid

Let op! Géén pin

Copyright © MPZ Medisch pedicure Zegge |  Disclaimer    Privacy statement    Algemene voorwaarden

Realisatie: Rosevalley